Тулузки наденички с карамелизиран лук
Вълчо мезе в изискан стил.
Необходими продукти:
- 2 тулузки наденички
- 1 средна глава лук
Начин на приготвяне:
1. Сгорещете малка или средна незалепваща тенджерка на средно-силен огън.
2. Добавете тулузките наденички.
3. Изчакайте леко да покафенеят.
4. Добавете нарязания на филийки лук.
5. Покрийте леко.
6. Гответе на средно-силен огън, като обръщате или разбърквате продължително, за да не изгори ястието, докато лукът се карамелизира - поне 10 мин.
7. Поднесете с картофен огретен или просто щедро гарнирано с дижонска горчица и препечен хляб.
*Можете да замените тулузките наденички с всякакъв вид сурови свински наденички. Не е необходимо олио, ако са достатъчно мазни.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ