Регистрация

Традиционен гулаш

Традиционен гулаш
Лесно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 7250

Месо с лук за бирено мезе.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 750 г месо за гулаш
  • 750 г лук
  • 1 ч.л. червен пипер
  • 1 ч.л. ким
  • 1 1/2 ч.л. оцет
  • сол

Начин на приготвяне:

1. Отстранете сухожилията, преди да го сготвите месото.

2. Запържете лука до златисто и добавете червения пипер и кима. Добавете месото да се запържи от всички страни. След около 3-5 мин., добавете малко вода, така че да се покрие цялото месо.

3. Оставете да се вари на слаб огън около 1-1/2 часа, в зависимост от количеството месо. Малко преди да се сготви напълно, добавете оцета и оставете да къкри още 5-10 мин.

4. Поднесете с картофи или питки, подхожда също и за бира.

 

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта