Регистрация

Телешки бургер с хляб и лук

Телешки бургер с хляб и лук
Лесно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 5270

Заготовка за сандвичи с телешко, лук и гъби.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 500 г телешка кайма
  • 1 с.л. сос Уорчестър
  • ½ надробен хляб
  • ½ лук, накълцан
  • 2 ч.ч. гъби, нарязани на филии
  • 1 яйце
  • сол и черен пипер
  • олио
  • хляб

Начин на приготвяне:

1. Смесете телешката кайма с яйцето, соса „Уорчестър“, хлебните трохи, солта и черния пипер.

2. Изсипете каймата в тиган с олио. Пържете, докато каймата придобие златистокафяв цвят отдолу и я обърнете.

3. Запържете лука и гъбите, след като телешкото се изпържи.

4. Сложете телешкото, лука и гъбите върху филия хляб и сервирайте.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта