Сухо мариноване на месо с лимон, чесън и подправки
Лесно | Порции 1-4
| Видяна: 4148
За печена риба или пържоли смесете традиционните подправки с лимонова кора.
Ако готвите на открито или искате да направите по-различно печено месо, то опитайте и вариант със суха марината. Настържете добре почистена лимонова кора, смесете я с намачкан чесън, сол и пипер, малко люто по желание и традиционните подправки за скара, които използвате, за да овкусите месото. След това просто изпечете и се насладете.
Най-важните съставки
босилек, лимонова кора, мащерка, розмарин, сладководна риба, сол, сол и пипер, соленоводна риба, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 10 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ