Регистрация

Суфле от черен дроб със зеленчуци

Суфле от черен дроб със зеленчуци
Лесно   |   Порции 5   |   Видяна: 2615

Солен кейк с кайма от черен дроб, моркови, лук и сметана.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 500 грама черен дроб
  • 2 яйца
  • 100 мл сметана
  • 1 голяма глава лук
  • 2 моркова
  • 5 с.л. брашно
  • сол и черен пипер на вкус
  • растителна мазнина за намазняване на формичката

Начин на приготвяне:

1. Минете черния дроб, лука и морковите през месомелачка.

2. Разбийте хубаво яйцата със сол и черен пипер и ги прибавете към каймата. Замесете я заедно с брашното, още подправки, ако решите, че е необходимо и сметаната.

3. Намазнете форма за печене на кекс и изсипете вътре чернодробната кайма. Печете за 40-45 минути в загрята на 180-200 градуса фурна.

4. Обърнете в голяма чиния или поднос месното печиво. Имате страхотен солен кейк.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 1.20 ч.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОДОБНИ РЕЦЕПТИ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта