Супа с яйце
Лесно | Порции 1
| Видяна: 2712
Бърза супа с тофу и яйце.
Необходими продукти:
- 4 ч. ч. пилешки бульон (или зеленчуков, ако искате супата да е вегетарианска)
- 1/2 меко тофу (нарязано)
- шепа зазмразен грах и моркови
- 1 яйце (разбито)
- сол
- царевично нишесте
Начин на приготвяне:
1. Кипнете пилешкия бульон, добавете граха и морковите.
2. Докато разбърквате, изсипете разбитото яйце и овкусете със сол.
3. Добавете царевичното нишесте, за да се сгъсти супата.
4. Накрая сложете тофуто и оставете да къкри.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 5 мин.
Време за готвене: 35-40 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ