Сочни телешки хапки с масло
Печено розово телешко с гарнитура от бяло и синьо сирене в масло.
Бон Апети
Излъчен на 01.07.2016
Крехък телешки стек, поднесен с ароматно масло - това е апетитна и вкусна рецепта където своеобразния сос за мръвката повече прилича на гарнитура. Той се приготвя като се смесят натрошено бяло сирене, синьо сирене, масло, лук на прах и магданоз. След това млечната текстура се увива в стреч фолио и се прибира в хладилника, за да се стегне и да заприлича на странен бял салам. Телешкото пък приготвяме по стандартната рецепта за печено говеждо, в която най-важните стъпки са месото да е със стайна температура, и да се запича съвсем закратко в тигана.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ