Солени кифлички от спелта със сирене
Трудно | Порции 4-6
| Видяна: 3757
Ябълков десерт с кафява захар, шарена разядка с печени чушки и омлет, в който да се влюбиш.
Сезон: 5
Продължителност: 22:08
Излъчен на: 06.10.2014
Днес ще готвим ястия с печени чушки:
- Виенски кифли или рогчета със солена плънка от маслини, сирене и розмарин.
- Дип в два цвята с крема сирене, люти чушки, печени зелени и червени чушки и сушени домати.
- Лек зеленчуков омлет с чушки, магданоз и спанак.
- Есенен сладкиш с ябълки, извара и маслени трохи, от който се носи аромат на ванилия и канела.
Най-важните съставки
бакпулвер, брашно, ванилия, ванилова есенция , горчица, захар, зелена чушка, зелени люти чушки, зелени чушки, зехтин, извара, канела, кафява захар, крем сирене, лук, люта чушка, магданоз, майорана, маслини, масло, мая, мляко, розмарин, сирене, сирене крема „Филаделфия”, сол, сол и пипер, спанак, сушени домати, червени чушки, черен пипер, чесън, чушки, ябълки, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 4 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ