Регистрация

Солен пай с хляб, печурки и сирене



Солен пай с хляб, печурки и сирене
Лесно   |   Порции 5-6   |   Видяна: 2314

Пудинг с хляб, гъби и сирене бри.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 24.02.2016

Екстравагантно, но и лесно за приготвяне основно ястие - това е хлебният пудинг, който ни представят Лора и Стоян. Освен добра идея как да оползотворим стария хляб, останал в хлядилника, получаваме и неустоимо предложение как да спечелим време за себе си докато храната се готви. Хлябът се накисва в разбити яйца с мляко - типично за хлебния пудинг, а плънката му е от кафяви печурки (можете също да използвате обикновени печурки или друг вид гъби по избор) и сирене бри (предлагаме да опитате и с бяло сирене или кашкавал, нарязан на големи парчета). А от фурната излиза едно питателно основно, достойно да нахрани качествено цялото семейство.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
2
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта