Свинско филе, печено с горчица и подправки
Лесно | Порции 4
| Видяна: 4246
Мариновано прасенце в множество подправки и патешка мас.
Необходими продукти:
- 4-6 бр. свинско филе
За маринатата:
- 1/4 ч.ч. бяло вино
- 2 с.л. сусамово олио
- 1 ч.л. риган
- 1 ч.л. розмарин
- 1 ч.л. черен пипер
- 1 ч.л. магданоз
- 1 ч.л. чесън на прах
- 1 ч.л. суха универсална подправка
- 1 ч.л. патешка мас
- 1 ч.л. горчица
Начин на приготвяне:
1. Измийте свинското и го подсушете.
2. Смесете необходимите за маринатата продукти и втрийте много хубаво месото с тях от всички страни.
3. Намаслете тавичка и печете за около 30 мин. или докато побелее на 200ºС.
4. Добавете 1 ч.л. от останалата марината и поръсете свинското.
5. Гответе още 10 мин. или докато маринатата попие в месото.
6. Поднесете с аспержи и хляб.
Най-важните съставки
бяло вино, горчица, магданоз, микс подправки, патешка мас, риган, розмарин, свинско филе, сусамово олио, черен пипер, чесън на прах
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ