Регистрация

Свинско филе, печено с горчица и подправки

Свинско филе, печено с горчица и подправки
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 4246

Мариновано прасенце в множество подправки и патешка мас.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 4-6 бр. свинско филе

За маринатата:

  • 1/4 ч.ч. бяло вино
  • 2 с.л. сусамово олио
  • 1 ч.л. риган
  • 1 ч.л. розмарин
  • 1 ч.л. черен пипер
  • 1 ч.л. магданоз
  • 1 ч.л. чесън на прах
  • 1 ч.л. суха универсална подправка
  • 1 ч.л. патешка мас
  • 1 ч.л. горчица

Начин на приготвяне:

1. Измийте свинското и го подсушете.

2. Смесете необходимите за маринатата продукти и втрийте много хубаво месото с тях от всички страни.

3. Намаслете тавичка и печете за около 30 мин. или докато побелее на 200ºС.

4. Добавете 1 ч.л. от останалата марината и поръсете свинското.

5. Гответе още 10 мин. или докато маринатата попие в месото.

6. Поднесете с аспержи и хляб.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта