Регистрация

Свинско със сметана, печурки и праз лук



Свинско със сметана, печурки и праз лук
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 3526

Свински пържоли в сметанов сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 20.10.2016

Ето рецепта за свинско със сметана, подходящо за българския вкус. Пържолките се жарват леко на тиган, колкото да хванат твърда коричка. След това в тигана влизат разполовени малки печурки, а после праз лук, пилешки бульон и накрая - сметана. Пържолките се подреждат в керамична тавичка и се заливат със сметановия сос. Пекат се, увити във фолио за един час, а накрая се превръщат във вкусно месно основно ястие, плод на българо-френската кулинария. Можете да поднесете тази сметанова яхния с препечен хляб или топъл прясноизпечен домашен насъщен.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта