Свинско с целина и кленов сироп
Печено свинско филе с гарнитура от целина в мътеница.
Бон Апети
Изъчен на 19.04.2016
Рецептата за предястие от целина на Рене Реджепи се обогатява с добавка от месо по идея на Лора и Стоян. Заедно корен и стебло целина се запържват в масло с бульон и подправки докато зеленчукът омекне, но остане хрупкав. Към него се приготвя сос от мътеница с аромати и тази част от ястието е готова. Следва същинската вкусотия - сочно свинско месо, което се готви до леко потъмняване на тиган, а след това се овкусява със смес от кленов сироп и горчица и влиза във фурната за да се запече с неустоима коричка. На финала поднасяме всичко заедно. Тази храна е доста изтънчена и с нея смело можете да посрещнете важни гости.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ