Регистрация

Свинско с провансалски сос



Свинско с провансалски сос
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 3319

Котлет с тапенада от каперси, маслини и аншоа.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 04.07.2016

Бързи свински пържоли на фурна с италиано-френски акцент се готвят в кухнята на Лора и Стоян. Крехките котлети се намазват с провансалска паста от три вида маслини, аншоа и каперси, а след това се пекат за кратко. При сервиране към тях се добавя и суровата провансалска паста от нарязани на ситно продукти. Ястието е екзотично, но се приготвя така лесно, че си заслужава да го опитате, дори и да сте с по-закостенели вкусове.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта