Регистрация

Свинско паприкаш със сметана и лимон



Свинско паприкаш със сметана и лимон
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 1820

Котлети в масло с чушки и лук.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 25.09.2015

 

Времето застудя и на почит отново е свинското месце. В тази рецепта сочните прасешки пържолки се запържват в микс от масло и олио, а след като пуснат мазнината си в тигана, се вадят, за да дойдат на тяхно място чушките и лука. После връщаме месото при зеленчуците на огъня и заливаме със заквасена сметана, която е основата на неповторимия сос на ястието. А когато всичко е готово, сервираме поръсено с наситнен магданоз и рендосана лимонова кора. Неустоимо е, нали? Вижте видеото как точно да си го приготвите.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта