Свинско на пара с лют бобен сос
Лесно | Порции 2
| Видяна: 6378
Бързо ястие с пикантно свинско и зеленчуци.
Необходими продукти:
- 400 грама свинска раменна пържола, на тънки резени
- 1 стрък зелен лук
- ¼ червена чушка камба, на кубчета
- половин люта зелена чушка, нарязана
- 2 с.л. лют черен бобен сос
- 1 с.л. светъл соев сос
За маринатата:
- половин с.л. оризово вино
- 1 с.л. светъл соев сос
- 2 с.л. царевично брашно
Начин на приготвяне:
1. Смесете съставките за маринатата и изсипете върху резените месо, мариновайте минимум един час.
2. Смесете месото с бобения сос и подредете в съд за готвене на пара, поръсете с червен пипер.
3. Гответе на пара 10 минути.
4. Поръсете със зелени люти чушки, зелен лук и соев сос.
5. Сервирайте.
Най-важните съставки
зелен лук, люта чушка, оризово вино, свински пържоли, соев сос, царевично брашно, черен боб, чушка камба
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ