Регистрация

Сандвичи от франзела с колбас



Сандвичи от франзела с колбас
Лесно   |   Порции 3-5   |   Видяна: 3415

Парти хапки от багета със саздърма и праз лук.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 10.10.2016

Идеята за праз лук в масло, в който се добавя някакъв вид колбас, е страхотна хрумка за бърз обяд. Особено, ако чукнете в тигана и едно-две яйца. Тук обаче превръщаме българската селска традиция за праз с месо в ордьовър, с който можете да посрещнете гости. След запържването на лука, при него в тигана влизат и кубчета саздърма. Ако разполагате с друг вид колбас - можете да използвате него в рецептата. Едната част от ястието е готова. Следва да нарежете франзела или багета на филийки, да ги намажете с масло и да ги запечете на фурна за 7-8 минути. За финал празия лук с месото се разпределя върху препечените филийки и така се получават вкусни хрускави брускети с мръвка. 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта