Сандвичи от франзела с колбас
Парти хапки от багета със саздърма и праз лук.
Бон Апети
Излъчен на 10.10.2016
Идеята за праз лук в масло, в който се добавя някакъв вид колбас, е страхотна хрумка за бърз обяд. Особено, ако чукнете в тигана и едно-две яйца. Тук обаче превръщаме българската селска традиция за праз с месо в ордьовър, с който можете да посрещнете гости. След запържването на лука, при него в тигана влизат и кубчета саздърма. Ако разполагате с друг вид колбас - можете да използвате него в рецептата. Едната част от ястието е готова. Следва да нарежете франзела или багета на филийки, да ги намажете с масло и да ги запечете на фурна за 7-8 минути. За финал празия лук с месото се разпределя върху препечените филийки и така се получават вкусни хрускави брускети с мръвка.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ