Регистрация

Салата с печен лук, яйца и орехи



Салата с печен лук, яйца и орехи
Лесно   |   Порции 2-3   |   Видяна: 2505

Лучена салата с варени яйца, печен лук, орехи и оцет.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 16.02.2017

Правим една лесна зимна салата с карамелена нотка, която идва от запечения в люспата си стар лук. След като се сготвят във фурна целите глави се обелват и нарязват на едро. Към тях добавяме оцет и сол, разбъркваме и после сервираме с наситнени печени орехи и резени варено яйце. Толкова е лесно, че няма причина да не опитате този тракийски мезерлък.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта