Салата с нахут, яйца и скумрия
Лесно | Порции 4
| Видяна: 2850
Салата с леблебия, риба, маслини и варени яйца.
Филета от маринована скумрия нежно полягат върху разварен нахут от консерва, а вкусът им се преплита с този на черни маслини и сварено яйчице. Всичко това се ароматизира от уникален леко кисел дресинг с мента и магданоз, плуващи в зехтин и оцет и овкусени със сол и пипер. Тази салата може да е страхотно предястие и дори леко основно с арабска нотка.
skusa fileta iz konzerve - филе от скумрия в консерва
slanutka - нахут (леблебия)
Най-важните съставки
зехтин, каперси, леблебия, магданоз, майорана, маслини, мента, нахут, оцет, скумрия, сол, сол и пипер, черен пипер, яйце
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 25 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ