Руло от кайма, бекон и гъби в бутертесто
Средно | Порции 4-6
| Видяна: 4927
Гъбена супа с печурки, манатарки и кладница и нежно суфле от тиква.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 18.11.2014
Днес ще готвим постна супа, месно основно и тиквен десерт:
- Гъбена супа с четири вида гъби, брашнен сос и праз лук.
- Филе Уелингтън или поне подобие на оригинала, което се приготвя с кайма и гъби, завити на руло, обгърнати в бекон и запечени в бутер тесто.
- Тиквено суфле с канела и яйца.
Най-важните съставки
бекон, белтъци, брашно, бутер тесто, горчица, гъби, гъби кладница, гъби манатарки, гъби печурки, дижонска горчица, жълтък, захар, зеленчуков бульон, зехтин, кайма, канела, лук, масло, мащерка, праз лук, пушен шарен бекон, розмарин, соев сос, сол, сол и пипер, сос уорчестър, тиква, уорстърширски сос, хляб, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ