Рибни филета с подправки на пара
Средно | Порции 1-2
| Видяна: 4544
Здравословна риба с чили, силантро, целина, чесън и розмарин.
Ароматна подлютена риба на пара с много подправки, които се смесват със свежия й вкус. Тази рецепта е подходяща не само за Никулден, но и за всеки ден, в който сте решили да си хапнете нещо здравословно и полезно. Подходяща е за всякакви диети, които не забраняват консумация на мастни киселини. Освен това можете да използвате каквато риба имате под ръка, защото ефектът е гарантиран с всякакъв вид.
Най-важните съставки
бяла риба, домат, зелено анахаймско чили, лук, магданоз, паламуд, риба барамунди, риба меч, риба писия, риба платика, риба тон, риба треска, розмарин, силантро, сладководна риба, соленоводна риба, сом, сьомга, филе от акула, филе от берикс, филе от сьомга, филета от сом, хек, целина, чери домати, чесън, чили, чили чушки, шаран
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 40 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ