Регистрация

Пюрирана супа от зелен фасул



Пюрирана супа от зелен фасул
Лесно   |   Порции 6   |   Видяна: 1158

Крем супа от зелен фасул с пресен лук и застройка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 29.05.2018

Вегетарианска супа със зелен фасул и сметана готвят Лора и Стоян, правейки лесно и вкусно предястие или леко основно с цвят на свежест и нежна текстура. Купичка от тази супа ще ви засити, а вкусът ще създаде пролетно настроение.

Първо зеленият фасул се вари за няколко минути в кипяща подсолена вода. Отцежда се и се шокира, за да запази цвета си. Наситнени зелен лук и чесън се запържват в сгорещено масло. Към тях се налива пилешки бульон, добавя се магданоз и се връща фасула. Щом супата кипне, се застройва с разбити жълтъци в животинска сметана. Остава да се подправи със сол и пипер и е готова за поднасяне. По-вкусна е топла.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта