Пюрирана супа от зелен фасул
Крем супа от зелен фасул с пресен лук и застройка.
Бон Апети
Излъчен на 29.05.2018
Вегетарианска супа със зелен фасул и сметана готвят Лора и Стоян, правейки лесно и вкусно предястие или леко основно с цвят на свежест и нежна текстура. Купичка от тази супа ще ви засити, а вкусът ще създаде пролетно настроение.
Първо зеленият фасул се вари за няколко минути в кипяща подсолена вода. Отцежда се и се шокира, за да запази цвета си. Наситнени зелен лук и чесън се запържват в сгорещено масло. Към тях се налива пилешки бульон, добавя се магданоз и се връща фасула. Щом супата кипне, се застройва с разбити жълтъци в животинска сметана. Остава да се подправи със сол и пипер и е готова за поднасяне. По-вкусна е топла.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ