Пълнено пилешко с моцарела и пармезанова кора
Трудно | Порции 2-6
| Видяна: 2889
Лятна испанска доматена супа и печен миш-маш на фурна.
Епизод 213 - Сезон 2
Дължина: 23:32
Излъчено на: 2012-07-16 11:30
Днес ще готвим храни за лятото:
- Ментово фрапе с мляко и кафе.
- Пълнено пилешко филе с моцарела и босилек и гарнитура от печени домати.
- Гъста студена доматена супа от Андалусия - лятно испанско изкушение.
- Летен миш-маш в печен вариант с чушки, моркови, домати, грах, яйца и сметана.
Най-важните съставки
багета, босилек, бяло вино, вода, грах, домат, естрагон, захар, зелени чушки, зехтин, зехтин Extra Virgin, инстантно кафе, кафе, мента, мляко, моркови, моцарела, настърган пармезан, нес кафе, оцет, пармезан, пиле, пилешки гърди, пилешко филе, пресен лук, сметана, сол, сол и пипер, сушени домати, тиквички, червени чушки, черен пипер, чесън, чушки, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ