Регистрация

Пълнени сливи с кашкавал в бекон

Пълнени сливи с кашкавал в бекон
Лесно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 1822

Ордьовър с плодове, увити в ленти бекон.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 150 г сини сливи
  • 80 г кашкавал
  • 150 г бекон на ленти
  • балсамов оцет
  • зехтин
  • клечки за зъби или топлоустойчиви парти мечове за застопоряване

Начин на приготвяне:

1. Измийте сините сливи, извадете костилките им и в дупката сложете по парче кашкавал.

2. Порцирайте бекона на дълги тънки ленти.

3. Увийте всяка пълнена слива с лента бекон и застопорете с клечка за зъби или парти меч.

4. Поставете във фурната да се запече за кратко, колкото да се отпусне кашкавалът в сърцевината.

5. Поднесете, като покапете със зехтин и балсамов оцет.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта