Регистрация

Пълнени калмари с доматен сос



Пълнени калмари с доматен сос
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2145

Пържени калмари с дъх на аншоа.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 26.11.2015

 

Тубите от калмари пълним с ароматизирани на чесън и аншоа хлебни трохи и стафиди, за да получим своеобразен контраст между плодовото и морското царство, като арбитър на контрастиращите вкусове се оказва хлябът, който омекотява всеки от тях. Така запържената соленоводна идилия поднасяме с доматен сос, леко подсладен, за да синхронизира на стафидения нюанс и да не се натрапва на основата на ястието.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта