Призраци от ягоди с бял шоколад
Тунквани ягоди в бял шоколад за Хелоуин.
Необходими продукти:
- 1 бял шоколад
- 1/3 млечен шоколад или 40 г шоколадови капки
- 12 ягоди
Начин на приготвяне:
1. Измийте хубаво ягодите и ги подсушете. Не късайте зеленината отгоре на плода - тя ще играе ролята на коса.
2. Разтопете на водна баня белия шоколад и застелете тава с хартия за печене.
3. Хващайте всяка ягодка за перчема и я потапяйте в разтопения бял шоколад. После редете в тавата. Приберете в хладилник за 1 час.
4. Разтопете кафявия шоколад и го прехвърлете в найлоново пликче. Пробийте с карфица едното му връхче и с получения фин пош нарисувайте очите и устата на призраците. Приберете отново в хладилник до момента на сервиране.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ