Регистрация

Постно солено руло с гъби и моркови



Постно солено руло с гъби и моркови
Средно   |   Порции 6-8   |   Видяна: 2189

Тестено руло с нахут, гъби, лук, моркови за вегани.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 22.12.2015

 

Ако постите или пък искате да хапнете нещо различно и безмесно, то ето една идея, чието приотвяне обаче ще ви отнеме повече от час. Тази разновидност на руло Уелингтън е само с растителни продукти, а крайният резултат е наистина зашеметителен. От фурната излиза стегнато руло с точени кори, в което се крият пластове от нахутена паста и две по-малки рула - едното с гъби и моркови, а другото с лучена паста. Наистина е много вкусно и може да нахрани голям брои хора.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта