Постни оризови торбички с боб и свински коледен джолан
Трудно | Порции 3-6
| Видяна: 3241
Хрупкави тригуни с крем от дюли.
Епизод 69 - Сезон 2
Дължина: 24:10
Излъчено на: 2011-12-23 11:30
Днес ще готвим:
- Соеви торбички за Бъдни вечер, пълнени с чушки, моркови и боб.
- Свински джолан с ароматни подправки и гарнитура от ементал с бекон - страхотно коледно предложение.
- Хрупкави ароматни постни пържени тригуни, пълнени с крем от кисели ябълки, дюли и канела.
Най-важните съставки
бекон, брашно, бренди, бял боб, дафинов лист, доматено пюре, дюли, зеле, зеленчуков бульон, зехтин, канела, кафява захар, кори за баница, лук, мащерка, мед, мента, моркови, олио, орехи, праз лук, пудра захар, пушен шарен бекон, свински джолан, сирене ементал, соево мляко, сол, сол и пипер, червено вино, черен пипер, чесън, чесън на прах, чубрица, чушки, ябълки
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 5 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ