Регистрация

Постен ечемик с гъби кладница



Постен ечемик с гъби кладница
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 3064

Варен ечемик с гъби и подправки за вегани.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 21.04.2016

Едно лесно постно ястие с доста полезни съставки къкри в кухнята на Бон апети - ечемичено основно с гъбен нюанс. Ечемикът се вари в зеленчуков бульон като се подправя само с традиционните сол, пипер и малко мащерка, а на заден план се усеша дъха на лук и чесън. Акцент върху вкуса получават гъбите кладница, които са и изненадата в тази храна. Техния вкус и аромат са водещи въпреки неголямото количество, с което участват в рецептата. Ако готвите ястието за вегани или хора, които са на продължителни пости, можете да добавите и малко хранителна мая за повече питателност и полезни за тялото вещества. 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
2
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта