Регистрация

Плосък хляб с яйчена заливка, кашкавал и зеленчуци



Плосък хляб с яйчена заливка, кашкавал и зеленчуци
Лесно   |   Порции 2-3   |   Видяна: 2118

Омлет с лаваш и зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Закуска или обяд с яйца и хляб под формата на омлет - това е рецептата, която предлага Ольга Луну Plus за омлет с хляб, домати, кашкавал и пресен лук, която можете да сготвите за по-малко от половин час, за да се насладите на вкусно и питателно хяпване.

Яйцата се чукват в купа, овкусяват се със сол и пипер, подправка по избор (босилек, риган, провансалски подправки, лют пипер), налива се мляко и се разбърква. Рендосва се жълто сирене в сместа и се бърка. За хляб можете да използвате всякакви идеи - лаваш, арабски питки, дори точени кори за баница или готова юфка. Просто нарежете на правоъгълници.

В тиган се сгорещява съвсем малко мазнинка. Хлябът се суши в нея и се залива с яйчената смес. Добавят се домати и се оставя под капак за 10-тина минути докато се сготви. После се поръсва с пресен лук (може синьо или бяло сирене) и се сервира.

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта