Регистрация

Плетен домашен хляб с масло



Плетен домашен хляб с масло
Средно   |   Порции 6   |   Видяна: 2650

Козуначен хляб по швейцарска рецепта.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 02.10.2015

 

Домашният хляб е предизвикателство за всяка домакиня, но ароматът му в дома създава неповторим уют, който определено си заслужава усилията. Днес Лора и Стоян показват как се прави швейцарския сплетен хляб с жива мая и мляко. Ако искате да смените рецептата за бабината питка с нещо по-модерно - опитайте този вариант.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта