Пица Чийзбургер с телешко
Средно | Порции 4
| Видяна: 5060
Краставички и кайма, запечатани под кашкавалено було.
Необходими продукти:
- 300 г телешка кайма
- ¾ ч. ч. сос барбекю
- 1 готов блат за пица (около 400 г)
- 12 кръгчета кисела краставичка
- 1 ½ ч. ч. настърган кашкавал Чедър
- 2 до 4 ч. л. френска класическа горчица
Начин на приготвяне:
1. Нагрейте фурната на 230 С. Запържете каймата и я отцедете от мазнината. Разбъркайте я със соса барбекю.
2. Сложете блата за пицата в голяма тава. Покрийте я с изпържената кайма, нарязаните кисели краставички и кашкавала.
3. Запечете пицата за 15 минути докато коричката стане хрупкава и кашкавала се разтопи.
4. Наръсете пицата с горчица, нарежете я на парчета и сервирайте.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 45 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ