Пилешко филе в масло с моркови
Средно | Порции 3-4
| Видяна: 3754
Супа с карфиол и пита с праз и топено сирене.
Епизод 32
Дължина: 24:59
Излъчено на: 2013-10-22 11:30
Днес ще готвим лесни ястия:
- Тарт с праз лук, топено сирене и пълнозърнесто тесто.
- Карфиолена супа с картофи и крутони.
- Пилешки гърди, поднесени върху пюре от целина и моркови.
Най-важните съставки
брашно, вода, горчица, дафинов лист, естрагон, захар, зехтин, картофи, карфиол, ким, лимон, лимонов сок, лимонова кора, лук, магданоз, майорана, масло, моркови, пилешки бульон, пилешко месо, пилешко филе, праз лук, сметана, сол, сол и пипер, топено сирене, хляб, целина, черен пипер
Време за приготвяне: 1.30 ч.
Време за готвене: 2.30 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ