Пилешки шишчета с лук и майорана
Лесно | Порции 2
| Видяна: 3274
Печени пилешки гърди на шиш.
Необходими продукти:
- 1/2 кг пилешки гърди
- 1 ч.л. черен пипер
- 2 с.л. зехтин
- 1 ч.л. майорана
- 1 глава лук
Начин на приготвяне:
Пилешките гърди се нарязват на кубчета и се накисват в зехтина, солта, черния пипер и майораната. Оставят се за около 20 минути, след което се отцеждат от маринатата. Набождат се върху дървени шишове като между резените пилешко се слагат парченца от лука. Изпичат се на скара или грил тиган от всички страни до пълна готовност.
Сервират се със свежа зелена салата и резенче лимон.
Добър апетит!
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 50 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ