Пилешки крокети с бекон и топени сирена
Трудно | Порции 3-4
| Видяна: 3321
Паниран хрупкав калмар, гризини с много сирена и маслен сос за свежи зеленчуци.
Епизод 189 - Сезон 2
Дължина: 22:49
Излъчено на: 2012-06-12 11:30
Днес ще готвим мезета за футбол:
- Панирани калмари на маслена баня със сос от кисело мляко, майонеза, къри и чесън.
- Ароматна смес за потапяне на зеленчуци, която завладява небцето - баня кауда - маслен сос с аншоа, чесън и лешници.
- Оригинални домашни гризини със семена от копър и сусам.
- Крокети от пилешко филе с бекон и топено сирене, поднесени с млечен чеснов сос.
Най-важните съставки
аншоа, бекон, брашно, бяло сусамено семе, вода, галета, захар, зелена чушка, зелени чушки, зехтин, калмари, кисело мляко, копър, краставица, къри, лешници, майонеза, масло, мая, моркови, олио, пилешко месо, пилешко филе, риган, семена копър, сол, сол и пипер, топено сирене, цикория, червени чушки, черен пипер, чесън, чушки, яйце
Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 3.30 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ