Пилешки бутчета с бяло сирене и маслини
Лесно | Порции 4
| Видяна: 2209
Печени бутчета на фурна с червени чушки и коричка от сирене.
Бон Апети
Излъчен на 14.12.2015
Горните пилешки бутчета са най-сочното месо от птицата, затова ястията, направени с тях имат специфичен мазничък сос, който пленява с вкуса си. За да не е рецептата съвсем традиционна, към пилешките бутчета добавяме червени чушки и лук, а малко преди да са изпекли напълно, ги поръсваме с натрошено сирене, предварително смесено с маслинова паста. Представяте си аромата, нали?
Най-важните съставки
бяло вино, зехтин, лук, мащерка, олио, пастет от маслини, пилешки бутчета, сирене, сламурено сирене, сол, сол и пипер, червен пипер, червени чушки, черен пипер, чесън, чушки
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ