Печено пилешко с моркови и леща
Средно | Порции 2-4
| Видяна: 3775
Как се гледат соеви кълнове и как се прави салата с тях. Освен това - шейк за сила с чиа, банан и кокос.
Епизод 57 - Сезон 4
Дължина: 23:11
Излъчено на: 2013-11-27 11:30
Днес ще готвим:
- Печено пилешко месо с къри и гарнитура от леща, моркови и праз лук.
- Как се отглеждат соеви кълнове в домашни условия.
- Салата със соеви кълнове, червено цвекло, мед и моцарела.
- Плодов шейк с кокосово мляко, чиа, банани и какао.
Най-важните съставки
банан, вода, джинджифил, домат, зелена леща, зехтин, какао, какао на прах, ким, кимион, китайско зеле, кокосово мляко, консерва белени домати, къри, леща, лимон, лимонов сок, лимонова кора, лук, магданоз, мед, моркови, моцарела, пиле, пилешко месо, пилешко филе, праз лук, соеви кълнове, сол, сол и пипер, цвекло, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 1.30 ч.
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ