Печено агнешко със сметана, плодове и подправки
Трудно | Порции 4-8
| Видяна: 3112
Козунак с боровинки, лимони и портокали и гарнитура от картофи към агнешки бут.
Епизод 199 - Сезон 3
Дължина: 22:22
Излъчено на: 2013-04-30 11:30
Днес ще готвим за Великден и Гергьовден:
- Козуначено руло с плънка от боровинки и звезден анасон.
- Шпикован агнешки бут със сметана, мента, лайм, кисело мляко, кориандър и мед.
- Пресни картофи на фурна с чесън, лук, кора от лимон и патешка мас.
Най-важните съставки
агнешки бут, агнешко, анасон, боровинки, брашно, ванилия, вода, заквасена сметана, захар, зелен лук, зехтин, картофи, квасена сметана, кисело мляко, кориандър, лайм, лимон, лимонова кора, лук, мая, мед, мента, мляко, олио, портокал, портокалови кори, пресен лук, прясна мая, ром, свинска мас, сметана, сол, сол и пипер, червен лук, червена боровинка, червени боровинки, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 8 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ