Печени рибни филета с лимон и домати
Средно | Порции 2
| Видяна: 4274
Риба в йенска тава с фолио.
Ето едно здравословно предложение как да сготвите риба по щадящ за тялото ачин. Изпечени в йенска тенджера филетата остават сочни, а зеленчуците запазват свежестта си.
Най-важните съставки
бяла риба, джинджифил, домат, зехтин, кимион, лимон, лимонов сок, лук, магданоз, риба барамунди, риба писия, риба тон, риба треска, розмарин, силантро, сол, сол и пипер, соленоводна риба, сьомга, филе от акула, филе от берикс, филе от сьомга, филета от сом, черен пипер, чесън, шаран
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1.20 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ