Печени пържоли на скара или наребрен тиган
Лесно | Порции 2-4
| Видяна: 9170
Трикове за свински пържоли на барбекю.
Когато печете пържоли на скара, не ги въртете постоянно, защото месото става по-сухо. Първо ги поставете върху добре загретите ребра за 2-3 минути под наклон от 45 градуса спрямо ребрата. След това ги завъртете на другата страна със същия наклон - така ще се образуват апетитни каренца върху месото. После обръщате и повтарят упражнението и от суровата страна. Само за 10 минути вашата пържола ще е готова. Можете да го направите както със свинко месо, така и с телешко или пилешко.
Най-важните съставки
агнешки пържоли, говежда пържола, пилешки гърди, пилешко месо, пържоли от рибица, свински пържоли, Свинско, телешко филе
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ