Регистрация

Печени миди с майонеза

Печени миди с майонеза
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 4894

Миди с черупка и сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • пакет замразени миди с половин черупка (или махнете едната черупка)
  • майонеза
  • масаго (или друг вид хайвер по изборхайвер)

Начин на приготвяне:

Тези печени миди обикновено се приготвят в американски суши ресторанти.

1. Сварете мидите, без да махате черупките, отцедете, разрежете на 2 и сложете обратно в черупките

2. Смесете японска майонеза и масаго

3. Сложете майонезената смес върху мидите

4. Печете на 180 градуса за 20 минути

5. Готови са за сервиране

 

Източник: opensourcefood

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта