Печени картофи с плънка от гъби и лук
Трудно | Порции 2-4
| Видяна: 2381
Свинска вратна пържола с гарнитура и десерт от канелено-орехови охлювчета.
Епизод 144 - Сезон 2
Дължина: 23:13
Излъчено на: 2012-04-06 11:30
Днес ще готвим:
- Козуначени сладки орехови охлюви с канела, сушени смокини и ром.
- Свежа салата с маруля и домати с карамелизиран в зехтин дресинг от мед, чесън и балсамов оцет.
- Свински вратни пържоли с кост, добре опипрени, запържени в мазнина и запечени до готовност на фурна.
- Стари картофи, изпечени във фолио и напълнени със сирене, гъби и лук, а отгоре - цедено кисело мляко и пресен лук.
Най-важните съставки
балсамов оцет, босилек, брашно, вода, горчица, гъби, гъби печурки, домат, жълтък, захар, зехтин, канела, картофи, кафява захар, кисело мляко, лимон, лимонова кора, магданоз, майонеза, масло, мая, мед, мляко, пресен лук, пудра захар, ром, салата, свински пържоли, Свинско, сирене, сирене Пекорино Романо, смокини, сол, сол и пипер, сушени смокини, червен пипер, черен пипер, чесън, шалот, яйце
Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 4.30 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ