Печена треска с кокос
Печена кокосова треска.
Необходими продукти:
- 2 филета от риба треска
- 250 мл кокосово мляко
- 1 ч.л. естрагон
- 1 ч.л. смлян кориандър
- 4 гъби
- 6 бр. броколи, разрязани наполовина
- 1 морков, нарязан на филийки
- 1 с.л. зехтин
- 2 резенчета лимон
Начин на приготвяне:
1. Загрейте предварително фурната на 200 градуса
2. Изсипете кокосовото мляко в огнеупорен съд заедно с треската. Поръсете с билките.
3. Сложете зеленчуците върху фолио и полейте със струйка зехтин. Завийте плътно фолиото, като оставите вътре малко празно място, където да циркулира парата.
4. Сложете рибата и завитите във фолио зеленчуци във фурната и печете за около половин час. Когато е готова, рибата трябва да е твърда и лесно да се къса. Сервирайте с лимонови резенчета.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ