Панирани жабешки бутчета с чесън и магданоз
Средно | Порции 2
| Видяна: 11316
Оригинална рецепта за пържени жабешки бутчета с хрупкава панировка.
Как се правят жабешки бутчета? Въпрос който всеки си е задавал, когато разговорът се завърти около италианската култура и традиции. Оказа се, че оригиналната рецепта за жаби не е никак сложна и ако премахнем убежденията си, тези хрупкави бутчета могат да се превърнат в любимия ни ордьовър или мезе.
Най-важните съставки
брашно, жабешки бутчета, лимон, магданоз, масло, олио, сол, сол и пипер, черен пипер, чесън, чили на прах
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ