Ордьовър от печени яйца с черупките
Камбоджанско предястие с пълнени яйца на фурна.
Бон Апети
Излъчен на 13.09.2016
Спираме се на камбоджанска рецепта за яйца, по която създаваме един незабравим ордьовър от печени с черупките яйца. Направата им си има тънкост - за начало внимателно вадим суровите яйца от черупките, разбиваме вътрешността с лук и подправки и я връщаме обратно. Следва да ги запечем. Може да го направите и само на фурна, но ако разполагате със скара или барбекю, добре е да придадете финален завършек на вкуса, като ги оставите да се поопушат малко. Ако сте традиционалисти, то спазете рецептата докрай, като поднесе печените яйца със сос от джинджифил и още изненади. Вижте как точно се прави всичко във видеото:
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ