Ньоки с лук, бекон, грах и мащерка
Средно | Порции 3
| Видяна: 2918
Запържени до златисто ньоки с лук се докосват до хрупкав бекон.
Необходими продукти:
- морска сол
- 500 г ньоки
- 3 резена бекон
- зехтин
- 2 глави лук
- ½ ч. ч. замразен грах
- 1 ч. л. прясна мащерка
- пипер
- пармезан
Начин на приготвяне:
1. Сварете ньоките според указанията на пакета.
2. Запържете бекона докато стане хрупкав и отделете настрана.
3. Загрейте олио, запържете лука до златисто.
4. Прибавете граха и мащерката. Прехвърлете в купа.
5. В същия тиган сипете олио, загрейте и запържете ньоките до златисто. Добавете бекона, лучената смес и наръсете с пармезана.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 50 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ