Регистрация

Ньоки с лук, бекон, грах и мащерка

Ньоки с лук, бекон, грах и мащерка
Средно   |   Порции 3   |   Видяна: 2918

Запържени до златисто ньоки с лук се докосват до хрупкав бекон.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • морска сол
  • 500 г ньоки
  • 3 резена бекон
  • зехтин
  • 2 глави лук
  • ½ ч. ч. замразен грах
  • 1 ч. л. прясна мащерка
  • пипер
  • пармезан

Начин на приготвяне:

1. Сварете ньоките според указанията на пакета.

2. Запържете бекона докато стане хрупкав и отделете настрана.

3. Загрейте олио, запържете лука до златисто.

4. Прибавете граха и мащерката. Прехвърлете в купа.

5. В същия тиган сипете олио, загрейте и запържете ньоките до златисто. Добавете бекона, лучената смес и наръсете с пармезана.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта