Народни гювечета със свинско и картофи
Средно | Порции 4
| Видяна: 7241
Зимна българска манджа с месо и картофи.
Докажете привързаността си към родната кухня, като зарадвате семейството с една типично българска манджа - гювечета. И понеже зимата чука на вратата, не си поплювайте да ги направите по-мазнички. Ето и едно добро предложение как да съчетаете свинско със сирене, картофи и зеленчуци, които могат да са ви под ръка цяла зима. Ако идеята ви харесва, взимайте ножа и земните съдове и се захващайте за работа.
Най-важните съставки
бекон, бял пипер, картофи, кисели краставички, масло, мляко, олио, пушен шарен бекон, пушено сирене, сол, сол и пипер, топено сирене, черен пипер
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ