Миш-маш с пилешко и свинско
Средно | Порции 4
| Видяна: 5900
Пилешко, телешко или свинско - все ще стане много вкусно.
Необходими продукти:
- ¼ чаша италиански дресинг
- 1 с.л. соев сос
- 2 скилидки чесън, счукани
- 450 г обезкостени пилешки гърди, нарязани на ленти или 450 гр обезкостена говежда пържола, нарязана на ленти или 450 г обезкостени свински котлети, нарязани на ленти
- 1 с.л. олио
- 1 червена, 1 зелена и 1 жълта чушка камба, нарязани
- 2 глави зелен лук,нарязан
- 3 чаши горещ сварен бял ориз
Начин на приготвяне:
1. Смесете дресинга, соевия сос и чесъна. Добавете 1 с.л. от соса към месото, разбъркайте добре и оставете да престои 5 минути. Загрейте олио в широк тиган или тиган уок на средна към висока температура.
2. Добавете месото и зеленчуците. Запържете, като бъркате за 4 минути, или докато месото е напълно готово. Добавете останалия сос, оставете да къкри за 2 минути, докато течността се изпари.
3. Сервирайте с ориз.
Най-важните съставки
говежда пържола, жълта чушка, зелен лук, зелени чушки, олио, ориз, пилешки гърди, свински котлет, соев сос, червени чушки, чесън
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ