Регистрация

Миди с ечемик и рукола



Миди с ечемик и рукола
Лесно   |   Порции   |   Видяна: 2275

Перлен ечемик с миди и зелени листа.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 21.04.2016

За основа на блюдо от морски дарове готвим ечемик в бульон от варенето на мидите. Смесен с лучена запръжка към него се добавя и крем сирене, за да се получи една плътна подложка за последващото редене на блюдото. Върху сварения перлен ечемик в чинията се редят варени миди, а върху тях пък полягват свежи листенца рукола и магданоз. Ето прекрасен ордьовър с миди, който може да свърши добра работа и за основно ястие.

Най-важните съставки

Време за приготвяне:
Време за готвене:

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. ЧЕРЕ
  2. !
  3. Чер
  4. мил
  5. nar
  6. сот
  7. 5
  8. Зелен фасул
  9. 808

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта