Регистрация

Миди в подлютен доматен сос



Миди в подлютен доматен сос
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 3552

Миди с черупките в лют доматен сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 07.09.2016

Готвим рецепта за черноморски миди в лют доматен сос със силен аромат на каперси. Морските дарове къкрят под капак в компанията на домати, люта чушка и подправки, а към него поднасяме препечени хлебчета на пръчици, овкусени с ароматни билки. Тях можете да топвате в гъстия зеленчуков сос, който облива твърдите черупки на мидите. Колкото и да наричаме рецептата за ястието Миди по сицилиански, то в нея има и голяма българска нотка.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
4
4 мн. добре
0
3 става
3
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта