Люта риба с гарнитура - Махи-махи
Лесно | Порции 2-3
| Видяна: 6675
Лесна рецепта за панирани пикантни рибни филенца.
Пържени рибни филенца с пикантни подправки - вкусна и бърза вечеря, която ще зарадва всички у дома. Ако още не сте решили какво да съпътства гарнитурата ви, ето решението. Кулинарите напомнят обаче, че без кориандър няма да успеете да извадите изцяло на яве вкусовите качества на рибата.
Най-важните съставки
брашно, галета, картофи, кориандър, лимон, лют пипер, риба треска, сол, сьомга, филе от акула, филе от берикс, филе от сьомга, филета от сом, царевично брашно, червен пипер, чили на прах
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ